Project omschrijving

Uitbreiding

Liftaanbouw
Lankforst

Opdrachtgever: Woningcorporatie de Woongenoot

Locatie: Nijmegen

Status: gerealiseerd

Uitbreiding

Liftaanbouw
Lankforst

Opdrachtgever: particulier

Locatie: Nijmegen

Status: gerealiseerd

Wooncorporatie Woongenoot in Nijmegen heeft LOUT gevraagd om een lift voorziening te ontwerpen voor een 7-tal appartementengebouwen in de wijk Lankforst. Door deze liftvoorziening aan te brengen worden de appartementencomplexen gereed gemaakt voor de toekomst. De liftvoorzieningen zijn zo ontworpen dat deze een subtiele toevoeging zijn op het bestaande gebouw. De licht groen geglazuurde stenen die in tegelverband zijn aangebracht zorgen voor een rustiek beeld waarbij de verticaliteit goed tot zijn recht komt. De zwarte plint is doorgetrokken naar het dak zodat de liftaanbouw op een fraaie wijze aansluit op het bestaande trappenhuis. Op de kop zijn een drietal nestkasten aangebracht ter bevordering van de biodiversiteit.

Afbeeldingen