Project omschrijving

Verbouw/uitbreiding

Ubbergseweg
Nijmegen

Opdrachtgever: Particulier

Locatie: Nijmegen

Status: gerealiseerd

Verbouw/uitbreiding

Ubbergseweg
Nijmegen

Opdrachtgever: particulier

Locatie: Nijmegen

Status: gerealiseerd

Deze ruime uitbreiding geeft de bestaande jaren ’20 woning de gewenste ruimte voor een riante eettafel en werkhoek. Door de toepassing van grote overhoekse ramen ontstaat er een zeer fraaie verbinding met de omliggende tuin. Aan de straatzijde is gekozen voor een kleiner raam dat enerzijds privacy biedt en anderzijds uitzicht verleent vanaf de werkplek die hier is bedacht. Het witte stucwerk en de kleine hoog geplaatste ramen tussen het grote overhoekse kozijn en de dakrand zorgen ervoor dat de uitbouw op fraaie wijze aansluit op de bestaande karakteristiek woning.

Afbeeldingen