Project omschrijving

Nieuwbouw

Schuurwoning
Overasselt

Opdrachtgever: Particulier

Locatie: Overasselt

Status: gerealiseerd

Nieuwbouw

Schuurwoning
Overasselt

Opdrachtgever: particulier

Locatie: Overasselt

Status: gerealiseerd

Deze nieuwbouw woning is zo ontworpen dat deze goed past in de landschappelijke omgeving. De woning heeft aan de zuidzijde een grote huif die dienst doet als overkapping van het terras met eettafel en openhaard. De stalen verzinkte goot koppelt het stalen spant aan de woning. De gevel aan de tuinzijde is voorzien van grote glasopeningen en schuifdeuren zodat de tuin in al zijn omvang ervaren kan worden vanuit de woning. Aan de noordzijde van de woning is er voor gekozen om de dakpannen tot aan de grond toe door te laten lopen wat ook aan deze zijde het landelijke karakter versterkt.

Afbeeldingen