Project omschrijving

Uitbreiding

Liften
Lankforst

Opdrachtgever: Woningcorporatie de Woongenoot

Locatie: Nijmegen

Status: gerealiseerd

Uitbreiding

Liften
Lankforst

Opdrachtgever: particulier

Locatie: Nijmegen

Status: gerealiseerd

Wooncorporatie Woongenoot in Nijmegen heeft LOUT gevraagd om een lift voorziening te ontwerpen voor een 7 tal appartementengebouwen in de wijk Lankforst. Door deze liftvoorziening aan te brengen worden de appartementencomplexen gereed gemaakt voor de toekomst. De liftvoorziening zijn zo ontworpen dat deze een subtiele toevoeging zijn op het bestaande gebouw. De licht groene geglazuurde steden dien in tegelverband zijn aangebracht zorgen voor een rustig beeld waarbij de verticaliteit goed tot zijn recht komt. De zwarte plint is doorgetrokken naar het dak toe zodat de liftaanbouw op een fraaie wijze aansluit op het bestaande trappenhuis. Op de kop zijn een drietal nestkasten aangebracht ter bevordering van de biodiversiteit.

Afbeeldingen